Mala Harper Beckham fascinirana je Emmom Bunton, maminom kolegicom iz grupe Spice Girls

Piše: Redakcija

Možda su David i Victoria velike zvijezde u svijetu sporta, mode i biznisa, no u domu Beckamovih zvijezda je jedna plavokosa djevojčica. Mala Harper, koja je na svijet došla 2011. U Madridu, uvijek je u centru pažnje kako njenih roditelja, tako i braće i sestara.

Harper brzo uči i otkriva svijet, te je tako nedavno otkrila da je njena mama bila članica grupe Spice Girls. Neprekidno gleda spotove mamine grupe, ali je posebno oduševljena filmom kojeg je slavna ženska grupa snimila 1997. godine.

Djevojčica neprekidno sluša Spice Girls i gleda stari film i veoma su joj zabavne komične scene i situacije iz filma. Ono što je najzanimljivije, jeste da Victorijina djevojčica ima svoju omiljenu spajsicu, a ona se ne preziva Beckham. Harper naime obožava Baby Spice odnosu Emmu Bunton, a nosi i repić kakav je prije dvadeset godina nosila plavokosa spajsica.

Victoriji Beckham, koja svoj odnos sa kćerkom opisuju kao prekrasan, to nimalo ne smeta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti