Kćerka Davida Bowieja oduševila izgledom

Piše: Redakcija

 

Kćerka Davida Bowieja i bivše manekenke Iman,  Alexandra Zahra Jones, nedavno je proslavila svoj 18. rođendan, a uprkos slavi svojih roditelja nastoji da se drži što dalje od očiju javnosti. Naime, par je godinama krio svoju kćerku od fotografa, a Iman je tek prošle godine objavila njenu fotografiju na društvenim mrežama. To je fanovima bilo dovoljno da pronađu Instagram profil mlade djevojke, koja je sve očarala svojom ljepotom. 

View this post on Instagram

💤

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_) on

 

Podsjećamo, Bowie i Iman upoznali su se na sastanku na slijepo koji im je dogovorio zajednički frizer.  Prije ljepotice somalijskog porijekla  imao je prolazne avanture s brojnim slavnim ljepoticama među kojima su bile Elizabeth Taylor, Bianca Jagger, Tina Turner, Melisa Hurley… No s Iman se dogodila ljubav na prvi pogled, koja je potrajala više od dvije decenije. 

Bowie, koji je preminuo u januaru 2016. godine, osim kćerke ima i sina Duncana. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti