Justin Timberlake: Pjevač, glumac, sada i pisac

Piše: Redakcija

Justin Timberlake objavio je da uskoro izlazi njegova prva knjiga.

– Ovo je projekat na kojem sam dugo radio, i konačno izlazi 30. oktobra. Presretan sam što mogu ovo da podijelim s vama – saopćio je Justin.

“Hindshight&All the things I can’t see in front of me” je “zbirka anegdota, razmišljanja i zapažanja na temu života”, navodi izdavač “Harper Kolins”.

– Čitatelji će vidjeti i stotine ličnih fotografija iz privatne arhive, imat će i uvid u Justinovo djetinjstvo, kreativni proces…Otvorit će dušu i na temu života, očinstva, porodice, ličnih borbi i potrage za unutrašnjim mirom i snagom – navodi izdavač.

Justin je knjigu napisao uz pomoć autorke Sandre Bark, koja je sarađivala s Cameron Diaz za njene dvije knjige.

View image on Twitter

Justin Timberlake

@jtimberlake

 

Guys, I have some news! I’ve been working on this for a while now and I am happy to finally give you a first look at my first book, . I’m looking forward to sharing these pictures and stories with you. It’s coming out October 30th! http://bit.ly/HindsightBook 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti