Najzgodniji kriminalac s djevojkom bogatašicom uživa na jahti

Piše: Redakcija

Prošlo je deset sedmica otkad je mlada bogatašica Chloe Green postala majka. Ona je s najzgodnijim kriminalcem Jeremyjem Meeksom dobila sina kojeg je na svijet donijela 29. juna.

27-godišnja Chloe i njen 34-godišnji partner, viđeni su kako uživaju u utorak na ogromnoj luksuznoj jahti porodice Lionheart u Turskoj.

Topshopova nasljednica Chloe tom prilikom pokazala je nevjerovatno tijelo nakon porođaja u crnom bikiniju, piše Daily Mail.

Za svoj dan, mali Jayden bio je prikladno obučen u bijelu majicu s mornarskim prugicama dok je odmarao u majčinim rukama tokom šetnje sjenovitom palubom.

Jeremy je tom prilikom pokazao svoje savršeno isklesano tijelo i istetovirani torzo, a na sebi je imao samo kratke hlače s ružičastim zvijezdama. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti