Ella Dvornik zablistala na crvenom tepihu SFF-a: Haljina za hrabre

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska lifestyle blogerica Ella Dvornik prethodna dva dana boravila je u Sarajevu, a povodom Sarajevo Film Festivala. Bila je to idealna prilika da se s vjerenikom Charlesom prošeta crvenim tepihom, te da sve prisutne oduševi svojim odjevnim kombinacijama. Naime, Ella je prvu veče blistala u dugoj zlatnoj haljini, ali je drugom haljinom ipak privukla veću pažnju. Naime, ona se odlučila  za  haljinu Matije Vujice koja je otkrila njene duge noge.

Lepršava crna haljina s otvorom  i golim leđima savršeno je istakla njenu vitku figuru,  a srebrne cipele s visokom potpeticom  Elli su dale dodatnu dozu seksipila. Ona se odlučila za jednostavnu frizuru, a na fotografiji ispod pogledajte kako je izgledala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti