Mama mlađa od njenog momka: Leonarda DiCapria ismijavaju zbog mlađahne djevojke

Piše: Redakcija

Glumac Leonardo DiCaprio (44) i argentinska manekenka Camila Morrone (21) započeli su vezu krajem prošle godine. Trenutačno par uživa u ljetovanju po Italiji, a Camila fanove posebno uveseljava svojim fotografijama na kojima DiCaprija nema. 

– To je Italija. Mogu biti dramatična – istaknula je manekenka pored fotografije u tigrastom pareu. Obožavatelji su komentirali kako su ponosni na Lea što je ‘uhvatio ovakvu ljepoticu’. Ostali su se okomili na manekenku jer je u vezi s 23 godine starijim glumcem istaknuvši da je Camilina mama mlađa od DiCaprija.

-Obavijestite policiju ako vidite da se Leo mota oko srednje škole – našalili su se fanovi.

Neki su zaključili da manekenka koristi DiCaprija kako bi se probila u glumačkoj karijeri, ali to joj neće uspjeti. Obožavatelje je zanimali i da li Leonardo fotografira Camilu i poželjeli su paru da uživaju te zanemare ljubomorne komentare.

Fanovima se od tigraste kombinacije više svidjela ona u kojoj je manekenka u crvenom bikiniju te je stavila svoj bujni dekolte u prvi plan. Camila je napisala pored slike da je sretna jer žene podupiru jedna drugu i da su zajedno moćne.

– Drago mi je što se žene međusobno podupiru, a posebno sam sretan što ti bikini baš ne podupire grudi – našalio se obožavatelj.

https://www.instagram.com/p/BmSyitblPle/

DiCaprio je poznat po svojoj ljubavi prema manekenkama, osobito mlađahnima, a do sada je najviše ljubio Viktorijine anđelice. Bio je u vezi s Gisele Bundchen (38), Bar Refaeli (33), Naomi Campbell (48), Tori Garrn (26), Erin Heatherton (29) i mnogim drugima. 

Njegova najveća ljubav navodno je bila manekenka Kristen Zang (44) s kojom je Leo bio dvije godine u vezi. Ona ga je ostavila jer je smatrala da je nezreo te joj je smetalo što ga svugdje prati grupa manekenki. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti