Neočekivani spoj: Dvije godine nakon smrti supruga Celine Dion ljubi Russella Crowea?

Piše: Redakcija

Celine i Russell Crowe navodno u vezi su tek nekoliko sedmica

Celine Dion i Russell Crowe novi su holivudski par, tvrdi „Hollywood Life“. Navodno 50-godišnja pjevačica i četiri godine stariji glumac u vezi su tek nekoliko sedmica. Spomenuti portal se nadovezuje na tvrdnje magazina „OK“ čiji izvor tvrdi da par, iako dugo nije zajedno, djeluje kao da se zna cijeli život. Oboje osjećaju kao da su konačno pronašli osobu koja ih razumije u potpunosti – pišu zapadni mediji.

Izvori tvrde kako su Celine i Russell povezale neke emotivno teške i turbulentne faze koje su prošli u svojim životima. Kao što je poznato, Celine je izgubila supruga, i ujedno menadžera Renea,koji je 2016.godine izgubio bitku sa karcinomom grla, dok je Russell nedavno okončao brak s Danielle Spencer, s kojom se rastao prije pet godina. Oboje njeguju i veliku posvećenost roditeljstvu i muzici.

Da se osmijeh nakon smrti supruga vratio na njeno lice Celine je pokazala u šetnji pariskim ulicama sa svojim stilistom

Kanadska pjevačica je nedavno promijenila i boju kose

U braku s Reneom je dobila trojicu sinova

Rene je bio i njen menadžer

Navodno, Celine naročito cijeni trenutak kad joj je Russell nakon smrti supruga poslao buket cvijeća uz poruku koliko žali zbog njenog gubitka. I dok nekima australska filmska zvijezda djeluje kao „težak momak“, Russell je zapravo vrlo romantičan i sentimentalan tip. Sa bivšom suprugom se rastao u oktobru 2012.godine, nakon 20 godina zajedničkog života. Russell i Daniele su se prvi put sreli 1990., kada su igrali zaljubljeni par u filmu „The Crossing“. No, naizgled idilična bračna zajednica pukla je prije šest godina.

Ove godine sudski je okončan Russellov razvod s Danielle

No, razvod je finaliziran tek u aprilu ove godine, samo dva dana nakon što je Crowe stavio 200 ličnih predmeta na aukciju, koji simboliziraju godine koje je proveo s Daniele. Zanimljivo, aukciju je nazvao: “The Art of Divorce” (Umjetnost razvoda). Russell i Danielle su se vjenčali 2003., i imaju dvoje djece; sinove Charlesa (14) i Tennysona (12). Celine, s druge strane ima trojicu sinova iz braka s Reneom; Renéa-Charlesa (17) i blizance Eddyja i Nelsona.

 

Pročitajte još