Svjedoci otkrivaju šokantne detalje: Odnos Trumpa i Ivanke je čudan i izopačen

Piše: Redakcija

Bivša saradnica američkog predsjednika Donalda Trumpa Omarosa Manigault Newman opisala je američkog predsjednika u svojoj knjizi “Poremećen” te ga prozvala seksistom i rasistom, čovjekom punim predrasuda koji sa svojom kćerkom ima “izopačen” odnos.

-Lako je primijetiti da je Ivanka njegova miljenica. 2006. godine za nju je rekao: Kad Ivanka ne bi bila moja kćer, ja bih je pokušao osvojiti. Nije li to strašno? Otkad poznajem Trumpa promatrala sam kako grli i dodiruje kćer, kako je ljubi i njen način na koji ga zove tata. Po mom mišljenju na temelju opažanja njihov odnos ide do granice prikladnog odnosa oca i kćeri i skače po rubu- napisala je Manigault Newman u svojoj knjizi.

-Trump je posesivan na svoju kćer, a ona koristi status tatine djevojčice da bi radila po svome. Suprotno njenoj slici u javnosti, Ivanka ima pogan jezik-piše Omarosa o američkom predsjedniku, prisjećajući se Ivankinog govora na republikanskoj nacionalnoj konferenciji 2016. godine kad je Trump spustio ruke na njene bokove.

-Pomislila sam u sebi: Kad ćete više prestati?-priznaje autorica, te kaže kako danas shvaća da ju je Trump ubacio u žrvanj prljavih dogovora jer je deset godina bila slijepa, sve do prošle godine kad je napustila predsjednika i njegov tim te odlučila progovoriti o svemu što zna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti