Christy Turlington: U petoj deceniji bez ijedne operacije

Piše: Redakcija

Christy Turlington važi za jednu od najmoćnijih supermodela koji su bili na vrhu popularizacije 90-ih godina, ali je također i jedna od rijetkih koja u surovom svijetu svjetskog showbusinessa koja nije podlegla trendu estetske hirurgije. Na pragu šeste decenije, Christy izgleda nevjerovatno mladoliko. Gdje god se pojavi plijeni pažnju svojim izgledom. Tako je bila specijalni gost na jednom događaju u New Yorku, a blistala je u elegantnoj plisiranoj haljini midi dužine, koju je upotpunila trakom oko struka koja je istakla njenu vitku figuru.

– Donedavno sve te stvari nisu ni postojale, kolagen, masne stanice, sve te lude stvari koje ljudi rade kako bi se pomladili, a koje ne mogu ni da zamislim. Kao prvo, nemam vremena za sve to, kao drugo, mislim da to nimalo ne izgleda dobro. Možda bih razmišljala drugačije da mislim kako to na kraju izgleda lijepo, da ne boli ili da ne šalje lošu poruku mladima. Ali još nisam vidjela nikoga ko je to učinio a da sam pomislila – e, to je dobra ideja. Sve mi to izgleda jako čudno –  kazala je Christy.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti