Chrissy Teigen i John Legend objavili fotografije s odmora i oduševili fanove

Piše: Redakcija

Manekenka Chrissy Teigen i pjevač John Legend nalaze se na odmoru na Baliju. Jedan od najpopularnijih celebrity parova posjetili su s djecom tamošnji safari park.

Teigen je na svom Instagram profilu objavila fotografije s izleta, na kojima se vidi da je dvogodišnja Luna oduševljena životinjama.

View this post on Instagram

Keep your paws to yourself!

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Manekenka je ispod videa objasnila kako malena Luna sve životinje zove mama ili tata, ovisno o tome koliko muževno ili ženstveno djeluju.

Na profilu je mankenka objavila i fotografiju na kojoj dvogodišnja kćerka stoji uz umjetnog krokodila u preslatkoj plavo-bijeloj haljini, prozirnim sandalama i rozom mašnom u kosi.

View this post on Instagram

Rawr!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Na Instagramu se našla i fotografija cijele porodica s natpisom “Ne znamo koja je ovo životinja, ali sviđa mi se”. Na njoj se vidi i Legend koji u rukama drži Lunu, dok Teigen dvomjesečnog sina Milesa nosi u maramu.

Popularni pjevač, koji se proslavio pjesmom “All of me” napisanu za Teigen također je objavio nekoliko fotografija na svom profilu.

View this post on Instagram

The bird is the word

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

View this post on Instagram

no idea what animal this is but i love it

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti