Pamela Anderson: U životu nemam kočnica

Piše: Redakcija

Zvijezda ‘Spasilačke službe’ Pamela Anderson (51) neko je vrijeme u vezi s francuskim nogometnim reprezentativcem Adilom Ramijem (32).

Bez obzira na razliku u godinama par uživa u svojoj ljubavi, a često ih se može vidjeti na romantičnim destinacijama i večerama u restoranima. Osim toga, počelo se šuškati da su se zaručili.

Pamela, koja kontinuirano radi na svom izgledu, u nedavnom intervjuu mnoge je iznenadila brutalnom iskrenošću.

– Znaš, jednog dana ću se jednostavno raspasti. Tako da, budi spreman. Hajdemo se voljeti koliko bude trajalo, a ako me jednog dana pogledaš i pomisliš ‘bljak’, pa, uvijek se mogu preseliti u drugu državu – objasnila je.

Pamela i njezin petnaest godina mlađi dečko upoznali su se na Filmskom festivalu u Cannesu, a ako je suditi prema glumicinim izjavama, seksualni život im je fantastičan.

– Volim ga i volim to što on uživa u isprobavanju novih stvari – rekla je Anderson koja ispunjava Raimijeve seksualne fantazije.

– Ne bih trebala pričati o seksu, znam. Što ću kad sam takva, nemam kočnice – zaključila je prsata plavuša.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti