Drugo veče SFF-a: Premijerom filma “Jedan dan” počeo takmičarski program

Piše: Redakcija

Drugo veče 24. SFF-a počelo je regionalnom premijerom mađarskog filma “Jedan dan” čime je  zvanično otvoren takmičarski program.  Film donosi priču o 40-godišnjoj Anni koja je uvijek  u žurbi. Ima troje djece, muža, posao i finansijske brige. Anna posao završava u roku, daje obećanja, vodi brigu o svemu, donosi stvari kući i ništa ne zaboravlja. Ali ona nikada nema vremena za svoga muža. Voljela bi razgovarati sa njim. Osjeća da ga gubi. Osjeća da neće moći vječno izbjegavati ono što neminovno dolazi.

Osim ekipe ovog ostvarenja crvenim tepihom su se prošetale i druge domaće i regionalne ličnosti,  među kojima i rediteljica Aida Begić, potpredsjednica SBB-a Adisa Omerbegović-Arapović u pratnji supruga Adisa Arapovića, Samra Menzilović – Ćatić sa suprugom Mirsadom Ćatićem, te Fuad Backović-Deen, a  posebnu pažnju su privukli poznati glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga, pjevačica Jelena Tomašević. 

Pogledajte trailer večerašnjeg filma. 

Foto: S. Saletović 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti