Video: Pogledajte atmosferu s otvaranja 24. Sarajevo Film Festivala

Piše: Redakcija

Prije početka svečanosti otvaranja 24. Sarajevo Film Festivala na terasi pored Festivalskog trga upriličen je gala prijem dobrodošlice na kojem su se okupili brojni gosti ovogodišnjeg festivala. Uz piće dobrodošlice prije svečanog otvorenja 24. izdanja najveće filmske smotre u ovom dijelu Evrope opustile su se javne i kulturne ličnosti iz BiH, Regiona i svijeta.

Na otvaranje 24. Sarajevo Film Festivala stigli su i Ivan Bosiljčić, Rijad Gvozden, Danis Tanović, Sabina Ćudić, Elmedin i Dalija Konaković, Mirsad Hadžikadić, Boriša Falatar, Aida Hadžibegić, Damir Mašić, Amina Begović, Jakob Finci, Alen Drljević, Marija Houdolin, Elma Hašimbegović, Irfan Ribič, Moamer Kasumović, Severina i Igor Kojić, Senad Softić i brojni drugi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti