Aleksandra Prijović: Beba na prvom mjestu

Piše: Redakcija

Pjevačica je odlučila da povede više računa o svom zdravlju. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović trenutno su u Crnoj Gori, a mlada pjevačica, koja će početkom sljedeće godine postati majka, uživa sa suprugom u ranoj trudnoći. Par se ne razdvaja i često ne kriju osjećanja na javnim mestima, pa se mogu vidjeti kako se grle i ljube.

Filip je veoma pažljiv prema svojoj supruzi i očigledno se raduje prinovi, pošto je bez zadrške mazi po stomačiću, koji se jedva nazire. Aleksandra je odlučila da promijeni stil života i izbaci sve štetne navike koje ima. Veoma vodi računa o ishrani, a čim je saznala da je u drugom stanju, odlučila je i da prestane da puši. Također je smanjila broj planiranih nastupa tokom ljetne sezone, kako ni na koji način ne bi ugrozila trudnoću. Oduvijek je maštala da bude mlada majka i ta želja joj se ispunila.

-Moja mama je bila mlada kad me je rodila i ja sam sretna zbog toga jer danas imamo odnos kao da smo najbolje drugarice. Voljela bih da sa djecom imam takvu bliskost, rekla je pjevačica u jednom intervjuu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti