Otkrivena tajna neuspjelog braka Richarda Gerea i Cindy Crawford

Piše: Redakcija

Najpopularniji i najglamurozniji par 90-ih godina  bili su definitivno Richard Gere i manekenka Cindy Crawford, koji su  vezom i brakom iznenadili cijeli svijet, a još više razvodom. Par se upoznao 1988. godine, a nakon četiri godine svoju su vezu odlučili krunisati brakom. U to su vrijeme bili na vrhuncu svojih karijera. 

Vjenčali su se 1992. godine u Las Vegasu, a umjesto klasičnih vera  oni su razmijenili one od alumunijske folije. Zašto? To je i dan danas velika nepoznanica. Brak je potrajao do 1995. godine i do nedavno su kružile brojne glasine o razlozima prekida i kraja njihove velike ljubavi. Naime, pričalo se da su preslavni da budu jedno s drugim te da im je brak zapravo bio paravan da oboje prikriju svoju homoseksualnost.

Godinama kasnije Cindy je otkrila pravu istinu. Kako tvrdi do razvoda je došlo jer nisu provodili dovoljno vremena zajedno i zbog velike razlike u godinama, jer je ona 17 godina mlađa od njega.

– Mislim da je dio problema bio i u tome što smo bili sve, osim prijatelji. Ja sam bila mlada, a on je bio  Richard Gere – izjavila je Cindy u intervjuu. 
 
Podsjećamo, Richard Gere danas je u braku s Alejandrom Silvom s kojom čeka dijete, a Cindy Crawford je od 1998. godine u braku s Randeom Gerberom, s kojim ima sina Presleyja i kći Kaiju. 
Image result for richard gere

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti