Fudbaler Zoran Tošić potpisao predbračni ugovor: Obezbijedio djevojku

Piše: Redakcija

Najbolji igrač Partizana, Zoran Tošić s djevojkom Jovanom Gajić čeka drugo dijete. Prije nekoliko mjeseci je potpisao predbračni ugovor od 10 miliona eura. Fudbaler je bio odlučan da se ne ženi po drugi put, ali mu papir nije ni važan.

– Bambi i Jovana su veoma dugo zajedno. Njihova ljubav počela je nekoliko sedmica nakon što se i zvanično razveo od prve supruge, 2013. godine. Ipak, od samog početka je rekao da se nikada više neće oženiti. To nije smetalo Jovani dok nije zatrudnila s prvim djetetom i tada je počeo njen pritisak na njega da se vjenčaju – kaže izvor za “Alo”, te dodaje:

– Iako je uspijevao da je ubjedi da je nikada neće ostaviti i da im papir ništa ne znači, svađe su bile sve češće i nakon jedne od većih prepirki odlučio je da se nađe s advokatom i osigura budućnost djevojke s kojom godinama živi – kaže izvor.

Zoran je nakon razvoda od prve supruge na računu imao milion, a njoj je ostavio čak četiri i po miliona, kako bi obezbijedio i nju i kćerke iz prvog braka. Osim cifre od 10 miliona eura, Zoran Tošić Bambi je Jovani kupio stan u Novom Sadu, a jedan od svojih stanova u Beogradu već je prethodno prepisao na njeno ime.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti