Justin Bieber: Čita savjete iz knjige gdje se žene trebaju pokoravati muževima

Piše: Redakcija

Justin Bieber, za kojeg se mnogi boje kako će završiti kao Britney Spears 2006. godine kada je dobila nervni slom pred očima znatiželjne javnosti.

Tako se već dugo nije pisalo baš ništa vezano uz njegovu karijeru, već se svi medijski članci baziraju na njegov privatni život, u kojem su trenutno važne dvije stvari: vjera i njegova zaručnica, manekenka Hailey Baldwin od koje se ne odvaja posljednjih sedmica.

Justin Bieber (Foto: Instagram)

– Imamo dobrih i loših dana. Ova knjiga je razlog zašto smo Hailey i ja bili uzrujani onaj dan. Nije stvarno ako nemate loših dana – zaključio je Justin, a spomenutu knjigu napisala je supruga konzervativnog pastora Timothyja Kellera koji je čini se Justinov novi duhovni vođa. Knjiga ima ocjenu 4.8 na slavnom Amazonu, a vjernicima pomaže kako da imaju skladan brak u vrijeme “moderne kulture koja ga više ne shvata ozbiljno i shvata potpuno pogrešno”.

Justin Bieber (Foto: Profimedia)

Promovira li Justin knjigu svog duhovnog mentora ili doista misli živjeti po njoj, niko ne zna sa sigurnošću, no činjenica jest kako i on i zaručnica redovito odlaze u crkvu. Šuška se i kako bi vjenčanje trebalo biti uskoro, no nikakvi detalji nisu poznati

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti