Iako joj je rođendan krajem augusta, Jeleni Karleuši pokloni već stižu

Piše: Redakcija

Tokom jučerašnjeg dana Jeleni Karleuši su, iako joj je rođendan tek 17. augusta, počeli pristizati pokloni i čestitke. Naime, neki od vjernih Jeleninih fanova itekako su se potrudili da budu prvi koji će joj udijeliti poklon.

– Divo, sretan 40. rođendan. Vole te tvoji fanovi najviše na svijetu! – poručila joj je njena armija uz balone i plišanu igračku.

Kako bi se zahvalila i pohvalila zbog lijepog iznenađenja Jeleni je kćerka Atina pomogla da se oglasi putem Twittera. Na videu  se čuje kako njena kćerka ispravlja poznatu mamu da ne puni 18 već zaista 40 godina. Mnogima je ovom porodičnom scenom izmamila osmijeh na lice.

– Moj rođendan je već počeo. Ponosna na najvjernije i najdivnije fanove na svijetu – napisala je Jelena.

https://twitter.com/karleusastar/status/1027469245192589312?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1027469245192589312&ref_url=https%3A%2F%2Fstory.rs%2Fstory-news%2Fcerka-joj-ne-da-da-krije-godine-pokloni-vec-stizu-u-dom-jelene-karleuse-video%2F

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti