Dok izrasta u pravu ljepoticu, Suri Cruise je sasvim obična djevojčica iz komšiluka

Piše: Redakcija

Simpatična 12-godišnjakinja Suri Cruise jutro je provela šetajući svoja dva psa. Tinejdžerica se sama brine o svojim ljubimcima što je vrlo pohvalno.

Suri Cruise možda ima slavne roditelje, no očito je da djevojčica pokušava voditi što ‘normalniji’ život. Paparazzi su je ulovili kako šeta svoja dva psa po svom komšiluku u New Yorku.

Djevojčica koja izrasta u pravu ljepoticu, u šetnji sa svoja dva ljubimca pazila na sve, a dadiljama i tjelohraniteljima nije bilo ni traga. Tinejdžerica sama vodi brigu o svojim ljubimcima i to joj nimalo teško pada.

Iako Tom nije često u javnosti s kćerkom, glumac se hvali da iako često nisu zajedno – imaju divan odnos.

– Nisam isključio Suri iz svog života: ni fizički ni emocionalno ni finansijski ili na bilo koji drugi način – rekao je glumac i dodao da je konstantno prisutan u kćerinom životu.

– Ako nedostajem svojoj kćerki kad nisam s njom kao što ona nedostaje meni, znam da je ona sretno dijete. Imamo divan odnos i vesele telefonske razgovore – ispričao je glumac u svoju obranu. Tom Cruise i Katie Holmes rastali su junu 2012. nakon šest godina braka.

Glumac ima još dvoje djece: Bellu (25) i Connora (23), koje je posvojio s bivšim ženom Nicole Kidman.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti