Kako Maid Hećimović s prijateljima proslavlja momačko veče?

Piše: Redakcija

Bh. pjevač Maid Hećimović početkom septembra stat će pred matičara sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ajlom Džafić. Na svadbi decenije, kako su je nazvali stanovnici njegovog rodnog Orašja, bit će 700 zvanica iz cijelog Regiona. Nije pozvao sve kolege s javne scene jer su mu, kaže Maid, prioritet bili porodica, prijatelji i njegovi sugrađani. Iako su pripreme za svadbu, koja će biti upriličena u Orašju, u punom jeku, Ajla i Maid pronašli su malo vremena za predah i prepustili se čarima ljeta. 

Maid je sa svojim prijateljima otišao u Makarsku, da bi se opustio i proslavio prije vjenčanja. Fotografije je podijelio na društvenoj mreži Instagram, pa tu smo i vidjeli kako se zabavlja. Pogledajte i vi:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti