Odmor iz noćne more: Beckhamovi se našli usred zemljotresa u Indoneziji

Piše: Redakcija

Odmor iz snova za slavnu porodicu Beckham umalo se pretvorio u odmor iz noćne more. Naime, bivši fudbaler David, njegova supruga Victoria i djeca suočili se su s vrlo dramatičnom i opasnom situacijom, našli su se na Baliju u vrijeme razornog zemljotresa koji je pogodio otok Lombok.

The earthquake hit Lombok island, just a short distance from holiday hotspot Bali in Indonesia

David, Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper sletjeli su na poznatu tropsku destinaciju tokom vikenda, kada je potres počeo.

– Prema izvještajima, Beckhamovi su se našli samo 60 milja udaljeni od centra prirodne katastrofe u kojoj je život izgubilo 142 ljudi – otkrio je izvor za magazin The Sun i dodao kako je porodica itekako osjetila podrhtavanje tla.

– Djeca su bila potresena i uznemirena, ali sada su svi dobro. Njihove su misli sa žrtvama potresa – izjavio je izvor blizak porodici.

Obitelj Beckham (Foto: Getty Images)

Usred strašnog potresa jačine 6,9 po Richterovoj skali našle su se i druge poznate ličnosti, poput supruge pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen i pjevača grupe Take That Garyja Barlowa.

Gary je na Twitteru sa svojim pratiteljima podijelio svoja iskustva.

– Hvala svima na brizi, dobro smo, malo potreseni. Jutros sam sreo mnogo britanskih porodica koje su napuštale Bali. Kako smo samo sretni što nam je pružen taj izbor. Imao sam peh i dosad sam osjetio sedam zemljotresa u životu, ali niti jedan nije bio tako jak kao ovaj sinoć, nakon kojeg su slijedila brojna podrhtavanja. Molim za sve ugrožene.

Chrissy, koja se u vrijeme zemljotresa našla na Baliju s dvoje mališana, također se oglasila na Twitteru:

– O čovječe. Još uvijek se tresemo. Kao da smo na nekoj ludoj vožnji. Trajalo je 15 sekundi, nismo mogli vjerovati da se to dešava.

View this post on Instagram

just being my sweet, peaceful self

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Porodica Beckham dosad se nije oglasila o doživljajima na indonezijskom odmoru, na koji su se uputili iz svog drugog doma u Los Angelesu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti