Jedna od najljepših žena svijeta Megan Fox, zablistala i u casual izdanju

Piše: Redakcija

Smeđokosa glumica opravdano se smatra jednom od najljepših žena na svijetu. Radi se o 32-godišnjoj glumici Megan Fox koju rijetko viđamo u javnosti, a glumica je poznata po tome što dobro skriva privatni život od očiju znatiželjne javnosti.

Podsjetimo, glumica je od 2004. godine u vezi s 12 godina starijim glumcem Brianom Austinom Greenom koji je najpoznatiji po ulozi u seriji “Beverly Hills 90210”. U trenutku kada su započeli vezu, ona je imala 18, a on 30 godina. Dvije godine kasnije par se zaručio, no vjenčanje je pričekalo tek do 2010. godine, a dotad par je i nekoliko puta prekidao.

Slikovni rezultat za megan fox and husband

Megan Fox sa suprugom

Privatna ceremonija održana je u jednom luksuznom resortu na otoku Mauiju, a par zajedno ima troje djece – sinove Noaha, Bodhija i Journeyja. Glumac iz prethodne veze ima i sina Kassiusa koji je često s njima. Zanimljivo, par je u avgustu 2015. godine potvrdio razvod, no u aprilu 2016. godine Megan se na slavnom Comic Conu pojavila s trudničkim stomakom te ostavila javnost u šoku, jer se tada još nije znalo da je odustala od razvoda. No nekoliko dana kasnije, potvrđeno je kako je Brian otac i njenog trećeg djeteta.

Povezana slika

Par ima troje djece

A zanosna Megan je viđena na aerodromu u Los Angelesu u izdanju koje nas je podsjetilo na uniforme izviđača, posebno kada pogledate maramu oko vrata te cipele koje je nosila. No prelijepoj glumici pošlo je za rukom izgledati zanosno i u tako nečemu pa ne čudi što muški rod uzdiše za njom.

Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti