Elizabeth Hurley je apsolutna kraljica Instagrama

Piše: Redakcija

Glumica i model Elizabeth Hurley još jednom oduševila je svoje obožavatelje na Instagramu, ovaj put snimkom u kojem su do izražaja došle njene bujne grudi. Iako već odavno u zrelim godinama, Liz Hurley izgleda fantastično. Njen Instagram profil to najbolje potvrđuje. 

View this post on Instagram

Always a good party when u leave barefoot 😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

-Uvijek dobra zabava kad se kući vraćate bosi-napisala je uz snimak 53-godišnja Britanka te dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

S obzirom na to da reklamira vlastiti brend bikinija, lijepoj glumici golotinja nije strana, pa joj je Instagram tako prepun njenih golišavih kadrova, a povremeno opali selfie i u toplesu.

View this post on Instagram

Holiday!!! 😘😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurley je danas priznata kao glumica, no njeni počeci su teški. Početkom devedesetih bila je poznata je kao djevojka Hugha Granta kojeg je upoznala 1987. U orbitu slavnih i poznatih izbacio ju je film “Četiri vjenčanja i sprovod,” iz 1994. godine. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti