Ženske pozadine: Što veće to bolje

Piše: Redakcija

Dok je do nedavno “savršeno” žensko tijelo bilo izraženo mršavo i manekenske građe, sada veliki broj žena žudi za većom zadnjicom. 

 

Kada je riječ o zadnjicama, žene su odlučile da je veće i bolje. Sve je više onih dama koje žele da imaju obline poput Kim Kardashian, zbog čega odlaze na operaciju premještanja masnoće u zadnjicu.

Kako kažu iz privatne klinike “Harley Street” u Londonu, broj žena koje su se odlučile na ovaj zahvat, u posljednjih godinu dana se utrostručio.

Postupak povećanja zadnjice podrazumijeva ubrizgavanje masnoće uzete iz nekog drugog dijela tijela u zadnjicu. Masnoća se najčešće uzima sa “problematičnih” dijelova tijela, odnosno onih gdje se masti najlakše zadržavaju, kao na primjer na stomaku.

Pored Kim Kardashian, zadnjicu koju priželjkuju mnoge žene ima i Kelly Brook, pokazalo je istraživanje.

Na estetski zahvat povećanja pozadine uglavnom se odlučuju žene koje smatraju da im se zadnjica tokom vremena opustila, ali i one dame koje žele veću i istaknutiju guzu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti