Kim ponovo pokazala utegnuto tijelo, no fanovi je ismijali

Piše: Redakcija

Kim Kardashian skinula se u grudnjak i gaćice i izvalila se na krevet na još jednoj seksi fotografiji. No, njena poza mnogima se učinila previše umjetnom, pa je postala glavna sprdnja. Da Kim Kardashian, objavulje fotografije u izazovnim pozama i s vrlo malo odjeće, zaista nije ništa novo.

Iako je mislila da će ponovno zaluditi internet svojom ljepotom i utegnutim tijelom, ovog puta potaknula je korisnike društvenih mreža da joj se pošteno ismiju.

Poza je bila ključan faktor, zbog nje su i nastale mnogobrojne ‘sprdnje’, tvrdi Daily Mail. Naime, ležeća poza Kim Kardashian mnogima se učinila itekako isforsiranom i neprirodnom. 

View this post on Instagram

Like butter. #Butter350’s #yeezy

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Neke je tako asociralo kao da skače u vis, druge ipak kao da se bori u hrvačkom ringu, a neki su zaključili da je Kim samo nabacila dobar plesni korak. 

U svakom slučaju, smiješnih ideja na društvenim mrežama nije nedostajalo. 

PapaBeatts@PapaBeatts
 

KIMMY K FROM THE TOP ROPE! OHHH MA GAWD!!! OH MA GAWD!!! pic.twitter.com/BSmj4htssI

Prikaži sliku na Twitteru
 
 

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru

Pop Crave@PopCrave
 

.@KimKardashian posted a photo promoting the Yeezy 350 Butter and the internet did not wait long to rollout the memes. ?

 
 
 

Kim Kardashian West

@KimKardashian

Like butter. ’s pic.twitter.com/xOf0CU0hTC

 
 

Kim Kardashian West

@KimKardashian

Like butter. ’s pic.twitter.com/xOf0CU0hTC

 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti