Robbie Williams: Romantična poruka za osam godina braka

Piše: Redakcija

Britanski pjevač Robbie Williams i njegova supruga, američka glumica  Ayda Field, prije točno osam godina vjenčali su se u vili na Beverly Hillsu, a Ayda je na svom Instagram profilu podijelila snimak s vjenčanja, te napisala romantičnu poruku kojom je suprugu čestitala godišnjicu.  

–  Vjenčali smo se na današnji dan prije osam godina. Hvala ti što sa mnom uskačeš na ponoćni voz za bilo gdje. Bilo je to putovanje života. Sretna godišnjica, volim te – napisala je ona. 

Ono što je, između ostalog, obilježilo njihovo vjenčanje je to što su potpisali predbračni ugovor, a oboje poučeni razvodom njihovih roditelja. No, čini se da za to nije ni bilo potrebe s obzirom da  njihova sreća cvjeta, a brak im je upotpunio dolazak djece, kćerke  Theodore Rose Teddy koja danas ima pet i  sina Charltona Valentina kojem je tri godine. 

Njihova zajednica ipak nije bez problema, a najveći od svih je pjevačevo zdravlje. Prvobitno se radilo o stresnom i prilično neurednom životu, a onda je došla  i droga koja je uticala na pojavu psihičkih problema. No, to nije sve. 

– Početkom godine imao sam strašnih problema s kičmom. Iskočio mi je disk na sredini leđa i jedan na vratu. Imam i artritis na dnu kičme.  I takav sam išao na turneju. Svaku sam noć primao injekcije protiv bolova. Kako je turneja odmicala, bilo je sve teže. No ipak sam odradio 97 posto turneje… – rekao je krajem prošle godine slavni pjevač. 

Stanje mu se  popravilo zahvaljujući novom režimu ishrane, vježbanju i nešto zdravijem načinu života. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti