Svi se pitaju ko je djevojka sa Stjepanom Hauserom

Piše: Redakcija

Član planetarno poznatog dua “2Cellos” Stjepan Hauser miljenik je među ženskom publikom, što je svakako razlog da njegova nova “koleginica” kod fanova istovremeno izazove ljubomoru, ali i oduševljenje zbog prekrasnog glasa. Naime, poznati muzičar snimio je dva videa s nepoznatom plavušom i objavio ih Instagram profilu, a jednu od pjesama je posvetio preminuloj legendi Oliveru Dragojeviću.

https://www.instagram.com/p/BmGwRjjBCac/?taken-by=hausercello

Hauser nije otkrio identit svoje koleginice,  pa su se brojni obožavatelji uporno pitali ko je fatalna plavuša. Stjepan je i ranije snimao videe za društvene mreže, a najviše prašine se podiglo kada je sarađivao s atraktivnom pijanistkinjom  Lolom Astanovom za koju se šuškalo kako mu je i nova djevojka.

No, otkako je prekinuo s Jelenom Rozgom, Hauser se nije pohvalio novom vezom  pa se njegovi fanovi već sada pitaju je li djevojka s videa prijateljica ili nešto više.

View this post on Instagram

Pismo moja 💕

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti