Melania Trump još je jednom okrenula leđa svom suprugu

Piše: Redakcija

Samo nekoliko sati nakon što je američki predsjednik Donald Trump izvrijeđao košarkaša LeBron Jamesa nakon njegovog intervjua kojeg je NBA zvijezda dala CNN-u rekavši kako je Trump podijelio njihovu zemlju i da jednostavno ne može mirno to sve gledati, oglasila se i prva dama Amerike, Melania Trump.

CNN Tonight

@CNNTonight

 

President Trump is using “sports to kind of divide us is something I can’t sit back and not say nothing.” – LeBron James https://cnn.it/2Am8BIK 

 

Naime, Trump se nakon intervjua na Twitteru obrušio na Lebrona.

– Lebrona je intervjuirao nagluplji čovjek na televiziji, Don Lemon. On je uspio da Lebron djeluje pametno, a to doista nije lako – napisao je Trump. No, očigledno se s tim ne slaže Melanija. 

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

 

Lebron James was just interviewed by the dumbest man on television, Don Lemon. He made Lebron look smart, which isn’t easy to do. I like Mike!

Melanijina glasnogovornica jasno je dala do znanja da Melania podržava LeBrona.

– Čini se kako LeBron James itekako dobro radi za dobrobit idućih generacija, baš kao i što je prva dama oduvijek ohrabrivala da se javno progovara o svim stvarima koje su za dobrobit djece. Kao što znate, gospođa Trump je proputovala našu zemlju, ali i svijet, razgovarajući puno s djecom i trudeći se omogućiti im što bolji i zdraviji život, kao i naučiti ih odgovornosti na internetu, a sve putem svoje inicijative Be Best –  rekla je Stephanie Grisham u ime Melanije Trump.

Potom je i dodala kako Melania razmišlja da posjeti školu I Promise u Akronu, koju je nedavno u svom rodnom gradu otvorio jedan od najboljih košarkaša na svijetu. 

Čini se kako Melanija više ni ne pokušava sakriti da se ne slaže sa svojim suprugom. 

Pročitajte još