Beyonce otkrila detalje dramatičnog porođaja

Piše: Redakcija

U svijetu modnih časopisa dobro je poznata važnost jesenjih  izdanja u  kojim se predstavljaju novi trendovi, nalaze najvažniji intervjui i čiju naslovnicu krasi osoba kojoj urednik želi pokazati veliko poštovanje.  Tu tradiciju  pokrenuo  je slavni Vogue, a Anna Wintour, legendarna urednica “modne biblije” ove je godine za naslovnicu odabrala Beyonce. No, ono što je oduševilo pjevačicine fanove je da je ona za Vogue po prvi put otkrila dosad nepoznat podatak da su ona i blizanci prije samog porođaja bili u opasnosti.

https://www.instagram.com/p/BmI4y9Gl9Tr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

– Imala sam 109 kilograma kad sam rodila Rumi i Sira. Bila sam sva natekla od toksemije i morala sam ležati više od mjesec dana. Moje zdravlje i zdravlje moje djece bilo je ugroženo pa sam morala ići na hitni carski rez. Suprug je tada bio pravi vojnik i moj kamen oslonac. Sretna sam što sam mogla svjedočiti njegovoj snazi i evoluciji u ulozi muškarca, najboljeg prijatelja i oca. Ja sam bila u fazi preživljavanja i tek sam nekoliko mjeseci nakon svega uspjela shvatiti šta se sve dogodilo.  Nakon carskog reza, sve  sam osjećala drugačije. To je velika operacija. Mislim da mnogi to ne razumiju. Za vrijeme oporavka, sama sam sebi pružala ljubav i brigu i prihvatila svoje obline. Nakon šest mjeseci postala sam privremeni vegan, prestala piti kafu, alkohol i voćne sokove. Ali sam bila  strpljiva i uživala u svojim oblinama. Svidjele su se i mom suprugu i djeci – ispričala je 36-godišnja pjevačka zvijezda.

Osim ovog priznanja, aktuelno izdanje magazina Vogue specifično je i zbog toga što je Beyonce imala priliku  odabrati fotografa koji ju je snimao i odlučiti koje će se sve fotografije naći na stranicama prestižnog modnog magazina, što svakako nije časta koju Anna ukazuje svima. 

Pročitajte još