Zlatan Ibrahimović: Kad mendažer želi iscijediti i zadnji novac iz vas

Piše: Redakcija

Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović trenutno igra u američkom LA Galaxyju, a osim sjajnom igrom fudbaler pažnju javnosti gotovo svakodnevno privlači zanimljivim izjavama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovoga je puta briljirao kada je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj mu njegov agent Mino Raiolo hoda po leđima. 

– Ono kada menadžer  želi iscijediti i zadnji novac iz vas – napisao je on i nasmijao brojne fanove. 

Podsjećamo, nedugo nakon prelaska u američki klub Zlatan se počastio  novom “igračkom”. Naime, on je kupio jahtu za koju je izdvojio sedam miliona eura. Nova jahta popularnog Zlatana duga je čak 30 metara, a proizvod je poznate italijanske firme Ferretti. Ime ove luksuzne jahte je Riva 100 Corsaro, a model se počeo proizvodit 2016. godine. Početna cijena je manja od sedam miliona eura, a jahta ima velike prozore s obje strane što joj daje mogućnost za spektakularan pogled iz kabine. Od zabavnog sadržaja, na brodu se nalazi veliki klub, garaža od gotovo 4,5 metara, jet ski te koktel bar, a na nju može stati i do deset osoba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti