Karl Lagerfeld: Ne volim i ne razumijem starlete

Piše: Redakcija

Modni dizajner Lagerfeld nedavno se obrušio na pokret #MeToo kao i na žene koje su javnosti otkrile svoje priče o zlostavljanju. Karl je dodao kako pokret neće promijeniti pristup njegovu radu…

Karl Lagerfeld (84), kreativni direktor modnih kuća Chanel i Fendi, zadnjih se dana odmara u Saint-Tropezu, a paparazzi su ga ‘ulovili’ na večeri s asistentom Sebastienom Jondeauom.

Dvojac je bio u restoranu ‘Le Senequier’, a modni kreator se pojavio bez svog zaštitnog znaka – tamnih sunčanih naočala. Umjesto njih imao je dioptrijske naočale, a nabacio je i koji kilogram te pustio bradicu. 

Lagerfeld nije podržao Harveyja Weinsteina izjavivši da ga ne može podnijeti i da nije čovjek od riječi. 

– Najviše sam šokiran starletama kojima je trebalo 20 godina da se sjete što se dogodilo. Da ne spominjem činjenicu da ne postoje svjedoci. Sve te optužbe o zlostavljanju postaju toksične – izjavio je modni dizajner u intervjuu za magazin Numéro.

Karl se 2016. našao u  centru skandala gdje je bio pod istragom zbog utaje poreza. Lagerfeld je navodno prikrio preko 22 miliiona dolara  financijskim transakcijama preko firmi u Velikoj Britaniji i SAD-u. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti