Demi Lovato progovorila o svojoj ovisnosti: Borit ću se

Piše: Lejla Bejdic
 

– Zahvaljujem se Bogu što me održao u životu te svojim fanovima kojima sam vječno zahvalna na ljubavi i podršci tokom proteklih sedmica. Vaše pozitivne misli i molitve su mi pomogle da prebrodim ovo teško vrijeme – kazala je Lovato.

Istakla je kako je ovisnost bolest koja neće nestati vremenom te da će se morati boriti da je prebrodi.

– Sad mi je potrebno vrijeme da ozdravim i da se fokusiram na to da budem trijezna i na putu ka ozdravljenju. Ljubav koju ste mi pružili pokazala mi je da nikada neću biti zaboravljena i radujem se danu kada ću moći reći da sam uspjela i da sam na drugoj strani. Borit ću se – napisala je Lovato.

Ranije je govorila o svojoj borbi s ovisnošću, bipolarnom poremećaju i poremećaju ishrane. Snimila je i pjesmu pod nazivom “Sober” (trijezan) u kojoj se izvinjava roditeljima što je ponovo pijana te obećava da će potražiti pomoć i liječiti se.

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L/?hl=hr&taken-by=ddlovato

U dokumentarcu koji je objavljen prošlog oktobra na YouTubeu Lovato je priznala kako je koristila i droge od svoje 17. godine kada je prvi put probala kokain.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti