Lepa Brena otkrila tajnu sretnog braka

Piše: Redakcija

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih brakova na estradnom nebu, a prošle godine su proslavili tri decenije ljubavi.

Folk diva je sada otkrila tajnu njihove ljubavi koja traje upskos svemu punih 31 godinu.

– Mislim da u svakoj ljubavi i poslu, treba da ulažete sebe i ako to vrijedi, to će trajati, a ako ne vrijedi onda ne treba da traje. Nikad nisam rekla da je naš brak savršena zajednica, ali veoma je važno to što smo mi ušli u brak kao profesionalno ostvareni ljudi, i da smo davali jedno drugom slobodu. Brak nije zatvor, čovjek treba da da slobodu kreativnu, mentalnu, duhovnu, fizičku slobodu, tu granicu morate da postavite sami sebi – rekla je folk diva i dodala:

– U našem slučaju mi smo shvatili da smo jedno drugom dali jednu kreativnu slobodu, ja i dalje mogu da se bavim mojim poslom koji obožavam, a on je nastavio da se bavi poslom nakon završetka. Svi treba da dozvolite da partner doživi ono što želi da doživi ukoliko to ne ugožava krediblitet zajednice i djece.

Boba i Brena u mladosti

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti