Rihanna: Prva tamnoputa žena koja je izašla na naslovnoj strani magazina Vogue

Piše: Redakcija

Pjevačica s Barbadosa upravo je ušla u historiju postavši prva crna žena koja je izašla na naslovnoj strani septembarskog izdanja magazina Vogue, najprestižnijeg izdanja u godini.

U intervjuu za Vogue Rihanna je objavila kako voli svoje tijelo u svim veličinama.

Ispričala je kako u potpunosti prihvata svoje obline te kako ne dopušta nikome da je zove debelom.

– Ne znam, možda je to zato što sam sad bujna. Ne znam – rekla je za Vogue.

– Uskoro ću se vratiti u teretanu, ali nadam se da neću izgubiti svoju stražnjicu ili bokove ili cijela bedra – rekla je pjevačica i dodala kako se nada da će izgubiti dio toga, ali ne baš sve.

– Kada pomislim na svoje grudi, odmah se sjetim da ću izgubiti sve, sve odlazi – rekla je za Vogue i dočarala probleme svake žene koja ima obline, želi se malo zategnuti ali strahuje da će pritom izgubiti obline u potpunosti.

Priznala je u tom smislu i kako sve ima svoju cijenu.

– Znate, sve dolazi s cijenom. Ako želite imati stražnjicu, imat ćete i višak na trbuhu – dodala je.

Rihanna očito voli sebe i svoje tijelo u svim oblicima i veličinama, i dijeli tu mudrost sa ženama širom svijeta kako bi im pomogla da prihvate same sebe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti