Zombie Boy: U smrt ga je odveo skok s terase

Piše: Redakcija

Svijet je jučer ostao šokiran kada je saznao da je još jedna javna ličnost izvršila samoubistvo. U pitanju je maneken i glumac Rick Genest, poznatiji kao “Zombie Boy”.

Iako su kanadski mediji prenijeli da je mladi Rick Genestt (32) izvršio samoubistvo u svom stanu u Montrealu, policija je sada izdala saopćenje u kojem stoji da je Rick Genest pronađen mrtav na pločniku ispred zgrade. U saopćenju stoji i da je “glumac skočio s terase na četvrtom spratu”.

Hitna pomoć je brzo došla na mjesto tragedije, ali je samo mogla da proglasi smrt mladića koji se proslavio pojavljivanjem u spotu “Lady Gage”. Više čitajte ovdje.

– On je stalno pušio na terasi i uvijek bio naslonjen na ogradu. Vjerovatno se tako desilo – prenosi portparol i dodaje da je Rick volio da piše i da je siguran da bi u trenutku očaja, da je zaista riješio da izvrši samoubistvo, ostavio oproštajnu poruku porodici.

Slikovni rezultat za zombie boy

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti