Haos u kući Beckerovih se nastavlja: Lilly tuži dadilju i tvrdi da je špijunirala za Borisa

Piše: Redakcija

Situacija između Borisa Beckera i njegove supruge Lily se ne smiruje. Kako Lilly tvrdi, dadilja Aferdita D. navodno je špijunirala u ime supruga, no dadilja i trostruki osvajač Wimbledona ne slažu se s njenim tvrdnjama.

Lilly je zatražila od advokata da podnese krivičnu prijavu protiv dadilje, a u optužnici piše kako je dadilja tokom odmora na Floridi u martu u tajnosti snimala Lilly, te snimke slala njenom suprugu.

U to su vrijeme Lilly i Boris službeno još bili par. U advokatskom dopisu, od dadilje se traži da izbriše sve fotografije i ‘odustane od daljnjeg špijuniranja’.

– Nikakve snimke nisam prosljeđivala Borisu, ne želim se miješati u njihov razvod – rekla je Aferdita, koja tvrdi da Lilly ne govori istinu.

Borisov advokat također je porekao tvrdnje vezane uz špijuniranje u ime svog klijenta: ‘Nije Istina to što priča Lilly!’.

Podsjetimo, u utorak je policija intervenirala u kuću Beckerovih, na poziv Lilly, koja je tamo stigla po svoje stvari, a pritom su joj probleme pravili suprugovi rođaci čije je ponašanje izvor blizak Lilly opisao kao ‘djetinjasto’. To je drugi put da je policija bila u kući Beckerovih u posljednjih mjesec dana.

Naime, gospođa Becker u kuću je stigla oko 10 sati, a u kući u to vrijeme boravilo je petero Beckerovih članova obitelji i prijatelja. Oni su je navodno zaključali u kuhinju i blokirali njezin kombi koji se nalazio na prilazu. Ubrzo nakon toga pozvala je policiju.

Penzionirani njemački teniser i trostruki osvajač Wimbledona i holandska manekenka u  maju su objavili da se razvode nakon devet godina braka, a zajedno su proveli 13 godina.

Vijest o razvodu braka  potvrdio je teniserov advokat Moser rekavši kako odluka o prekidu nije bilo nimalo lagana za obje strane. Strani mediji našalili su se s činjenicom kako će Lilly sada vjerojatno skinuti vjenčani prsten, ali teško da će ukloniti tetovažu ‘Mrs B’ s lijeve ruke koju je posvetila bivšem suprugu.

Pročitajte još