Charlie Sheen pred bankrotom: Za sve je krivo priznanje da ima HIV

Piše: Redakcija

Iako je nekada bio jedan od najbolje plaćenih glumaca u industriji,  danas Charlie Sheen ne može pronaći posao. Hollywood ga je odbacio nakon što je priznao da je HIV pozitivan, a Sheen kaže da više ne može plaćati alimentaciju za četvero djece kao ni svoje račune, te da mu prijeti bankrot. Naime, glumac trenutno plaća 20 hiljada  dolara mjesečno bivšoj ženi Denise Richards za kćerke Sam i Lolute, te isti iznos  Brooke Mueller za devetogodišnje blizance Boba i Maxa. S obzirom na to da u posljednje vrijeme ništa ne zarađuje, glumac je tražio smanjenje tih iznosa jer, kako kaže, na računu ima manje od deset miliona dolara. 

Sheen je 2010. bio najplaćeniji televizijski glumac, a po epizodi sitcoma “Dva i po muškarca” dobivao je 1,8 miliona dolara.

– Ne mogu pronaći stalan posao, a mnogi su me stavili na crne liste i ne žele me zaposliti – stoji u dokumentima u kojima traži da se alimentacija smanji jer je na pragu bankrota.

Naime, Sheen duguje milione advokatima i za porez, a otplaćuje i hipoteke na nekretne. Kako bi se izvukao iz problema on trenutno pokušava prodati vilu na Beverly Hillsu za 10 miliona dolara.

Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti