Hoće li kćerka krenuti stopama oca: Paris Jackson tvrdi da su problemi sa drogom iza nje

Piše: Redakcija

Paris Jackson, problematična kćerka slavnog Michaela Jacksona, odbacila je sve glasine da se vraća na odvikavanje od droge nakon što se pjevačica Demi Lovato predozirala i završila u bolnici.

U Hollywoodu se priča da je slučaj Demi Lovato tako pogodio i zabrinuo Paris Jackson da je mlada umjetnica odmah odlučila potražiti profesionalnu pomoć kako bi što duže ostala dalje od narkotika.

Paris je bila iznervirana pisanjem na društvenim mrežama gdje pojedinci tvrde kako ponovo posjećuje klinike za odvikavanje. Obrušila se i na tabloide i neistine u njima.

https://www.youtube.com/watch?v=KgA7PvLI_kE

– Nisam išla u kliniku. Neko ne mora umrijeti da bi se znalo da je još živ. Imala sam prijatelje koji su se predozirali i umrli. To je je sasvim dovoljno za mene – odgovorila je ona na Instagramu.

Paris se kao tinejdžerka borila protiv ovisnosti od droge, a liječila se i od depresije, no sada tvrdi da je potpuno druga osoba.

-Bila sam luda. Bila sam zaista luda. Bila sam su to teška vremena, kao tinejdžerka imala sam strah od svega. Bila sam depresivna i anksiozna i nisam imala od bilo koga tražiti pomoć –kaže Paris za Rolling Stone.

Njen otac je preminuo prije devet godina zbog predoziranja lijekovima. Michael je i sam imao problema sa drogom i alkoholom. Patio je od raznih fobija i trauma iz djetinjstva, a pred smrt imao je problema a sa spavanjem, hroničnim umorom i depresijom. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti