A tek je došao: Cristiano Ronaldo oduševljava na treninzima Juventusa

Piše: Redakcija

Nije dugo trebalo čekati da Cristiano Ronaldo izvede potez koji je oduševio suigrače iz Juventusa te njegove brojne fanove. Portugalac ima 33 godine, ali to se ne vidi. Italijanski ljekari ostali su u šoku kada su pregledali Ronalda te su zaključili da je njegovo fizičko stanje kao u 20-godišnjaka u naponu snage, prenosi Tportal.

I dok svi s nestrpljenjem iščekuju prvu Ronaldovu utakmicu u dresu ‘stare dame’ do tada možemo uživati u majstorijama s treninga.

Kamere prate gotovo svaki korak Portugalca pa je tako i običan puk dobio priliku vidjeti jedan sjajan potez portugalskog reprezententativca.

Ronaldo je na treningu sa ruba šesnaseterca gađao gredu, nakon što je uputio udarac, odmah se zatrčao u kazneni prostor, a kada se lopta odbila od okvira gola, on ju je ramenom pospremio u mrežu.

Saigrači su samo nijemo i u čudu promatrali što izvodi njihova najveća zvijezda…Ako je po ovome suditi, Ronaldove igre u Juventusu će biti praznik za oči. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti