Johnny Depp: Optužio svoju bivšu suprugu Amber Heard za nasilje u porodici

Piše: Redakcija

Poslije jezivog razvoda, Deep odlučio da otkrije istinu o bivšoj! Deep, koji se 2016. rastao od lijepe glumice pošto ga je ona optužila za nasilje, sada tvrdi da je on bio žrtva!

Popularni “kapetan Jack Sparrow” ove tvrdnje iznio je na sudu, u okviru tužbe koju vodi protiv tabloida zbog toga što su ga proglasili nasilnikom.

Deep tuži “The Sun” pošto je u aprilu ove godine izašao tekst u kojem je nazvan nasilnikom i osuđeni su producenti filma “Fantastične zvijeri 2” pošto su ga zadržali u filmu.

Deep navodi da je on trpio napade svoje supruge, i jedan od njih je i opisao kao primjer.

– Kada je klijent u aprilu 2016. slučajno zakasnio na zabavu koju je njegova bivša supruga pravila povodom svog rođendana, doživio je fizički napad. Ona ga je najprije pred gostima napala zato što je kasnio, a kada su ostali sami on je legao da spava. Probudila ga je Heardova, pod dejstvom alkohola, nastavila da viče na njega i na kraju ga dva puta udarila pesnicom u lice. Johnny u tom trenutku nije bio pod dejstvom ni alkohola, ni opijata – navodi njegov advokatski tim.

Heardova je od Deepa dobila sedam miliona dolara poslije razvoda, i tu svotu uplatila je u humanitarne svrhe.

Slikovni rezultat za johnny depp amber heard age gap

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti