Oni su dokaz da se bivši supružnici najbolje razumiju

Piše: Redakcija

Poznati glumac Ben Stiller i njegova, sada već bivša supruga, također glumica,  Christine Taylor iznenadili su sve kada su u maju prošle godine objavili da se rastaju. No, čini se da stvari među njima super funkcionišu s obzirom na to da su viđeni kako uživaju u šetnji New Yorkom nakon ručka u luksuznom restoranu. 

– S velikom ljubavlju i poštovanjem jedno za drugo i nakon 18 zajedničkih godina, odlučili smo se rastati – izjavili su tada.

Široki osmijesi na licima glumaca pokazuju kako i dalje uživaju u vremenu koje provode zajedno, ali sada samo kao prijatelji i roditelji dvoje djece;  16-godišnje Elle Olivije i 13-godišnjeg Quinlina Dempseyja.

Friendly exes Ben Stiller and Christine Taylor are seen together in public for the first time since their split last year. The former couple had a two hour lunch at a Tribeca restaurant, they both exited and looked to be having a great time together as they were seen laughing before they went separate ways.
30 Jul 2018, Image: 380263845, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

Podsjećamo, par se upoznao 1999. godine na snimanju kratkog filma “Heat Vision and Jack” koji je Ben Stiller režirao, a Christineje imala jednu od glavnih uloga. Već iduće godine su se vjenčali na plaži na havajskom otoku Kauai te nastavili i poslovno sarađivati pa su zajedno snimili filmove: “Zoolander”, “Dodgeball: A True Underdog Story”, “Tropic Thunder”, “Zoolander 2”, “Curb Your Enthusiasm” i TV seriju “Arrested Development”.

Image result for ben stiller and christine

Pročitajte još