Lepa Brena o zadnjem susretu s Oliverom: Nadam se da je na nekom lijepom, boljem i mirnijem mjestu

Piše: Redakcija

Lepa Brena samo je jedna od regionalnih zvijezda koje su se oprostile od, prije nekoliko dana, preminulog pjevača Olivera Dragojevića. Naime, ona se pred kamerama Prve televizije prisjetila kako je izgledao njen zadnji susret s Oliverom. 

– Postoji mali broj ljudi koje sam ja na neki način voljela, cijenila i poštovala, a koji su otišli. Jednostavno nekad ne postoje uopšte riječi s kojima možete opisati nekakvu emociju i poštovanje koje osjećate prema tim ljudima. Jedan od njih je sigurno i Oliver Dragojević. Nadam se da je na nekom lijepom, boljem i mirnijem mjestu i da zna da je puno toga ostavio za sobom – rekla je ona. 

Brena je otkrila i to da je Olivera  posljednji put srela u Skandinaviji. 

– Mislim da sam ga posljednji put srela negdje u Skandinaviji, na benzinskoj dok je sipao gorivo. Došla je jedna djevojka da mu obriše stakla,  a ja sam tu uzela četku za brisanje stakla i našalila sam se da ću mu ih obrisati i tu smo se prepoznali, pozdravili srdačno, a on je otišao svojim putem i ja sam nastavila sa svojim bendom dalje –  rekla je Brena. 

Podsjećamo, Oliver je preminuo u nedjelju ujutru, a nakon teške borbe s karcinomom pluća. 

View this post on Instagram

Pocivaj u miru LEGENDO🙏🙏🙏

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti