Danijela Dvornik se dirljivom fotografijom oprostila od Olivera: Mi smo izgubili

Piše: Redakcija

Cijela regija se s velikom tugom od jučer oprašta od meštra ovdašnje muzike, legendarnog Olivera Dragojevića koji je preminuo u nedjelju jutro u 71. godini.

Društvene mreže su tako ispunile Oliverove vječne pjesme, fotografije i tužne riječi.

Jedna od najdirljivijih bila je ona koju je objavila supruga Dine Dvornika, Danijela, koja je objavila fotku zajedničkog nastupa Olivera Dragojevića i njenog pokojnog supruga. U tom su trenu njih dvojica pjevali Galeb i ja, dok je pored njih stajao Zdenko Runjić. 

– Odu tako neki ljudi, neki dobri ljudi koji samo pjevaju i zlo ne misle, koji su nam dali neke od najljepših stihova, koji su dijelili radost, a tuge potiskivali negdje daleko od svih. Imala sam tu privilegiju dijeliti neke divne i duhovite trenutke iza svjetla pozornice s ovim posebnim ljudima i veličinama. Dino je volio Olivera, a Oliver Dina, a mi svi smo voljeli njih. Pamtim samo smijeh. Vašim odlaskom nebo je dobilo, a mi izgubili… No ipak, ostavili ste za sobom mnogo dobre muzike i predivnih uspomena. Počivali u miru – napisala je Danijela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti