Julia Roberts kao socijalna radnica u psihološkom trileru

Piše: Redakcija

Što se serija tiče, San Diego je proteklih nekoliko dana bio epicentar događanja. No, i pored Comic-Cona su se odvijale zanimljive stvari. Jedna od njih je Homecoming. Nadolazeća Amazonova serija okupila je izvanrednu glumačku postavu i kreativnu ekipu koja će, sudeći po informacijama i vijestima, gledateljstvu dati jednu intrigantnu, napetu i zaraznu priču, piše Serijskiubojica.

Seriju predvodi veliko holivudsko ime – Julia Roberts tumači glavnu ulogu. Pored nje, tu su Sissy Spacek, Hong Chau i Dermot Mulroney.

Roberts igra ulogu socijalne radnice u jednoj tajnoj vladinoj instituciji, dok će drugi protagonist biti bivši vojnik koji je željan povratka u zajednicu.

Kreator serije je Sam Esmail, čiji smo rad itekako dobro upoznali prateći briljatnog Mr. Robota. Serija je adaptacija istoimenog podcasta kojega su osmislili Eli Horowitz i Micah Bloomberg, a pretpostavlja se da bi Esmailovo djelo trebalo dobrim dijelom pratiti već zacrtane konceptualne okvire i smjernice.

U tom pogledu, serija – koja će imatipolusatne epizode – bit će građena poput mozaika telefonskih razgovora, terapijskih sesija i prisluškivanja. Intrigantni psihološki triler izlazi 2. novembra!

Pogledajte nedavno objavljeni teaser:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti