Ona i veliki tata su dva svijeta različita: Tiffany Trump luduje u Grčkoj uz Lindsay Lohan

Piše: Redakcija

Tiffany Trump, mlađa kćerka Donalda Trumpa ima novu prijateljicu i radi se o glumici Lindsey Lohan. Kako su se njih dvije sprijateljile, nije baš jasno, no bilo kako bilo, kćerka američkog predsjednika i glumica sklona ispadima viđene su kako se ludo zabavljaju u grčkom Mykonosu, gdje Lohan ima kuću za odmor.

Vrlo prikladno obučene, posebno, Lohan u atraktivnoj crvenoj haljini, glumica i kćerka kontroverznog političara očigledno provode lijepe trenutke na sunčanom evropskom jugu. Zanimljivo, uz prikladnu fotografiju, Lohan je napisala “pravi Donald Trump”.

Zbog čega je to napisala nije baš jasno. Tiffany Trump veliki je protivnik politike i čudnih odluka njenog oca. Donald Trump i njegovva kćerka nisu baš na istim talasnim dužinama, a ona je čak i prisustvovala okupljanjima, kao što je američka Parada ponosa, gdje se na njenog oca i ne gleda baš sa simpatijama. Inače, Tiffany Trump (25) studira pravo, povremeno se bavi muzikom i modom.

Također, Tiffany Trump je sušta suprotnost mnogo poznatijoj Ivanki Trump. Dok se sestra Ivanka oblači formalno i odaje utisak suzdržane osobe, Tiffani oblačenju pristupa mnogo opuštenije. Fotografije sa bazena, zabava i plaže uz mini suknje i tijesne haljine, to je imidž Trumpove mlađe kćerke koji se izgleda dobro uklopio uz Lindsay Lohan i njen način života.

Pročitajte još