Kakvi trbušnjaci na pragu pedesete: Jennifer Lopez ima liniju na kojoj joj zavide i dvadesetogodišnjakinje

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez  prije nekoliko je dana napunila 49 godina, a za svoj rođendan svoje je fanove počastila fotkama iz teretane, ali i u kupaćem kostimu. Tada se fotografirala u kupaćem držeći bocu šampanjca okružena porodicom.

View this post on Instagram

Island vibezzz… 🏝 #vacaciones

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

U istom kupaćem kostimu fotkala se ponovo na odmoru, ali ovog puta do izražaja stvarno dolaze njezini isklesani trbušnjaci. Znamo da Jennifer godinama naporno radi na održavanju svoje linije, ali moramo priznati da bi joj na ovakvoj formi pozavidjele i dvostruko mlađe djevojke.

Jennifer je nosila crno-bijeli kostim uz koji je iskombinirala jednostavne naušnice te veliki slamnati šešir koji je jedan od glavnih modnih dodataka za plažu ovog ljeta, prenosi Index.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti