Novosti

Saša Kovačević će uskoro ostvariti san

Nakon što je uložio u dom u luksuznom dijelu Beograda i kupio prostor za restoran, popularni pjevač Saša Kovačević razmišlja o novom ulaganju. Naime, razmišlja da kupi jahtu kojom će moći krstariti Jadranom.

– Saša već dugo razmišlja da ima jahtu, ne veliku, jer nije megaloman, ali dovoljno komotnu da u njoj ima makar jednu spavaću kabinu u kojoj može da se odmara. On je iskoristio priliku, sada kada je bio u Budvi na nastupu, da se raspita među ljubiteljima nautike kakve su cijene i šta je u ponudi – kaže izvor za “Blic”, te dodaje:

– On se raspitivao i koliko košta mjesto za usidrenje jahte, kao i mjesto gdje bi ona bila čuvana tokom zime. Kovačević je obilazio mjesto gdje su usidrene jahte, od kojih su mnoge na prodaju. Saša je sve vrijeme bio na vezi putem mobilnog telefona s nekim s kim se konsultovao oko detalja vezanih za jahtu. Gotovo je siguran da je pronašao ono što traži, ali poznavajući ga kao velikog perfekcionistu pitanje je kada će on to realizovati. Trenutno je u haosu. Samo mu je još falilo da o jahti razmišlja ali on je čovjek trenutka i kada je stigao u Budvu i vidio jahte, želio je da vidi ima li tu nešto za njega. On želi da sve bude onako kako je zamislio, a to je ponekad nemoguće – kaže izvor.