Priyanka Chopra: Vjeridba nakon dva mjeseca veze

Piše: Redakcija

Indijska glumica i bivša Miss svijeta za 2000. godinu, Priyanka Chopra, navodno se vjerila s deset godina mlađim dečkom, muzičarem Nickom Jonasom, prenosi portal Contact Music. Do vjeridbe je, navodno, došlo tokom romantičnog putovanja u London povodom njenog  36. rođendana. Iako još nije poznato kako izgleda prsten koji sada krasi Priyankinu ruku, Nick je nedavno zatvorio slavnu draguljarnicu Tiffany u New Yorku kako bi bez smetnji mogao pronaći savršeni prsten kojim bi zaprosio voljenu. 

Image result for priyanka chopra and nick jonas

– Sretni su. Njegovi prijatelji i porodica  ga nikada nisu vidjeli ovakvog i zaista  su uzbuđeni zbog njega. On je svakako ozbiljan u vezi nje – rekao je izvor blizak paru. 

 Glumica i pjevač upoznali su se prošle godine kada su zajedno pozirali na crvenom tepihu na Met Gali, a u vezi su dva mjeseca. Nick je bio u vezi s brojnim ljepoticama, među kojima su manekenke Olivia Culpo i Georgia Fowler te glumica Kate Hudson. Lijepa Priyanka jedna je od najplaćenijih i najpoznatijih zvijezda u Indiji, a često se nalazi na listama najljepših žena na svijetu.

 | Author: Profimedia

Pročitajte još