Hugh Grant 2012. godine dobio dva sina: Dvije ljubavnice u isto vrijeme bile trudne

Piše: Redakcija

Britanski “The Sun” piše da je glumac Hugh Grant 2012. godine dobio dvoje djece i to sa različitim ženama. U septembru 2012. godine dobio je sina iz tajne ljubavne veze sa Annom Elisabeth Eberstein. Samo tri mjeseca nakon nje, Hughu je sina, kojem su dali ime Felix, rodila i Tinglan Hong s kojom je u to vrijeme bio u vezi.

– U ovoj cijeloj priči neobično je da su obje bile trudne u isto vrijeme, ali se ne zna jesu li njih dvije to znale – otkriva bliski izvor za britanske medije.

Sa Tinglang, Grant ima kćerku Tabithu koja rođenu krajem 2011. godine, dok je sin Felix rođen krajem 2012. godine. Vijest o tome da je postao otac otkrio je nakon što je prekinuo vezu s Tinglan.

O glumčevom trećem djetetu pričalo se ranije, ali kada je u dječakovom rodnom listu upisano Hugh John Mungo Grant, više nije bilo sumnje da je Grant po treći put postao tata.

– Hugh podržava Annu u svim njenim odlukama. Živi u Zapadnom Londonu, a ako nešto treba, zna da je Hugh tu za nju – piše “The Sun”.

[nggallery id=414]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti