Michelle Williams: Vjenčanje u potpunoj tajnosti

Piše: Redakcija

Glumica Michelle Williams udala se u tajnosti  za producenta  Phila Elveruma. Ceremonija je, kako je glumica otkrila za Vanity Fair, upriličena početkom jula. 

– Nikada u životu nisam govorila o svojim vezama, ali Phil nije bilo ko.  Način na koji me on voli je način na koji želim živjeti svoj život. Odgajam svoju kćerku Matildu tako da uvijek bude ono što ona želi biti, a sada i mene napokon voli neko ko želi da se osjećam dobro i slobodno u svojoj koži –  izjavila je Michelle po prvi put. 

Vjenčanjem su Michelle i Phil postali četveročlana porodica s obzirom na to da ona ima  12-godišnju kćerku Matildu koju je dobila s preminulim glumcem Heathom Ledgerom, dok Phil ima trogodišnju kćerku iz braka s karikaturistkinjom Geneviève Castrée, koja je preminula od raka gušterače. 

Image result for michelle williams with daughter

– Heath će uvijek biti s nama. Nikada nisam odustala od ljubavi nakon što je on umro. Uvijek sam govorila Matildi da me njen otac volio prije nego je iko mislio da sam talentirana, lijepa ili da imam lijepu odjeću – izjavila je glumica koja nakon Ledgerove smrti nije često govorila o njihovoj ljubavi.

Tek kad je 2014. prodala kuću u Boerum Hillu, koju je dijelila s Ledgerom, priznala je da je neutješna.

– Samo sam mislila o tome kako nas on sad više neće moći pronaći. To je bio naš dom, a sad ga više nema – rekla je Michelle tada.

No, čini se da su u njenom životu stvari konačno krenule u pravom smijeru. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti